GOD JUL

og godt nyttår

En julehilsen fra oss i Blostrupmoen Norge 

Året med Blostrupmoen

Kunnskap redder liv!

2019 ble året der vi kunne telle 50 liv reddet! Siden oppstarten i 2006 har vi jevnlig mottatt direkte tilbakemeldinger fra våre kunder om at de har tatt i bruk sine kunnskaper innen førstehjelp. og i mange tilfeller brukt sin hjertestarter – Dette har resultert i at 50 kolleger, familiemedlemmer, venner og kunder fikk livet tilbake.

Dette gir oss ytterligere motivasjon for å jobbe mot visjon om at kunnskap redder liv.

Vår nye hjertestarter

Fremover bør alle hjertestartere være på nett – det er denne. 
Blostrupmoen tilbyr nå hjertestarter med 24 timers overvåkning. Vi gir dere trygt hjertestarterhold med vår serviceavtale

113.no - hjertestarterregisteret

Det finnes i dag flere registre der bedrifter kan registrere sin hjertestarter – Vi anmoder alle våre tidligere og eksisterende kunder om å registrere sin starter i det offentlige registeret som driftes av Helsedirektoratet v/ NAKOS (Nasjonal kompetansetjeneste for prehospital akuttmedisin).

Stolt sponsor

Vi har i mange år vært stolt samarbeidspartner og supporter av Elverum Håndball Herrer. Det siste året har vi inngått samarbeid også med Ull/Kisa fotball og Viking F.K. 
Her får vi muligheten til å være ivrige supportere og samtidig hjelpe klubbene med trygg beredskap på arenaene.

Gave til Omsorg Jessheim

Årets julegave er gitt til Omsorg Jessheim.
Formålet er å hjelpe trengende på Øvre Romerike. Arbeidet er basert på utelukkende frivillighet og donasjoner fra følgere og sponsorer. Siden oppstarten har de hjulpet opp mot 1 000 personer med alt fra mat til bursdagsgaver og julegaver, aktiviteter og hjelpemidler.
Dette i tråd med våre verdier: i Blostrupmoen Norge skal vi bry oss og være gode forbilder.

Har du behov for å kontakte oss i julen er vi tilgjengelig på tlf 815 22 113, eller benytt deg av vårt kontaktskjema under.

Kontaktskjema

Vi ses i 2020

Vi ser fram til et spennende 2020 der vi igjen skal besøke våre kunder som har årlige kurs. Våre instruktører og serviceteknikere sørger for at dere til enhver tid har utstyret og kompetansen i orden.

Velkommen på kurs gjennom din bedrift, eller meld deg på ett av våre åpne kurs. Vi har flere datoer tilgjengelig i vår kurskalender.

logo blostrupmoen hvit