God jul og godt nyttår

Vi legger et spennende år bak oss

 Vi takker alle våre kunder, kursdeltakere og samarbeidspartnere for året som har gått.Vi legger bak oss et spennende 2018 for Blostrupmoen Norge AS.

Vi i Blostrupmoen Norge AS jobber hver eneste dag med den drivkraft om at kunnskap redder liv. Vi bygger lokal beredskap ved å kurse bedrifter, idrettslag og foreninger i ditt nærområde. Kursdeltakerens kunnskap om førstehjelp tar de med seg der de ferdes – på fjellet, på veien, hjemme eller på arbeidsplassen.
Våre dedikerte ansatte sørger for økt kompetanse om førstehjelp, vedlikehold av hjertestartere og utplasserer tilstrekkelig førstehjelpsutstyr på deres arbeidsplass. Arbeidet gjør vi med stolthet – vi vet at det fungerer.

Våre kunder gir oss direkte tilbakemelding om at de har tatt i bruk hjertestarteren og førstehjelpskunnskapene sine. Hittil har vår løsning bidratt til at minst 46 liv er reddet! Vi antar at dette tallet er høyere.

Å tilegne seg kunnskaper om førstehjelp skaper ringvirkninger i samfunnet – en arbeidskollega får komme tilbake i jobb og et familiemedlem får feire jul hjemme.  

Våren 2018 inntok Jan Erik Halvorsen rollen som daglig leder hos oss. Med sin bakgrunn fra salg og salgsledelse fra ledende IT-selskaper skal han lede videreutviklingen av Blostrupmoen Norge AS. «Vi skal hver dag strekke oss for våre eksisterende og nye kunder. Kunnskap, engasjement og smil på veien skal smitte over slik at våre kunder skal bli i enda bedre stand til å redde liv!»

I desember lanserte vi ny hjemmeside for www.blostrupmoen.no – velkommen innom for en titt på nettstedet i ny drakt!

Se også her en presisering vedrørende registering av hjertestartere på www.113.no. Det finnes i dag flere registre der bedrifter kan registrere sin hjertestarter – Vi anmoder alle våre tidligere og eksisterende kunder om å registrere sin starter i det offentlige registeret som driftes av Helsedirektoratet v/ NAKOS (Nasjonal kompetansetjeneste for prehospital akuttmedisin).

I Blostrupmoen Norge AS skal vi bry oss og være gode forbilder.
I tråd med selskapets grunnverdier velger vi i år, som året før å gi et bidrag til Matutdelingen i Eidsvoll. Som en julegave til de ansatte gir vi derfor kr 10 000,- til dette formålet som hjelper mennesker i lokalmiljøet.

Takk til alle våre kunder og kursdeltakere for at dere deltar på den samfunnsdugnaden det er å redde liv.

Vi ønsker dere alle en riktig god jul og et godt nyttår! Vi ser fram til å besøke dere igjen på neste kurs eller servicebesøk.

Skogen Group

Hva skjer hos våre søsterselskaper

Blostrupmoen Norge AS er en del av Skogen Group-konsernet og det skjer spennende ting hos våre søsterselskaper i løpet av 2018 og 2019. Trestokkfestivalen gikk av stabelen for andre gang i Våler i Solør i regi av Skogen Joy. Der var blant annet Dum Dum Boys, Odd Nordstoga, Sivert Høyem, Raga Rocker gjester. 

Skogen Coin, det nyeste tilskuddet i Skogen Group, gjennomførte i desember beta-testing på sin nye app. Den vil trolig forandre hverdagen til gjester og ansatte i servicebransjen. Appen Skogen Coin utvikler vil forandre bestilling- og betalingspunktet fra kasse eller servitør og over til gjestens egen mobiltelefon. 

Skogen Restaurant har gjennom året invitert lokale og langveisfarere til ulike arrangement på Finnskogen; Rakfiskaften, Julemiddag med beta-testing av Skogen Coins nye app, underholdning i form av konserter, trubaduraften, stand-up mv. Skogen Restaurant legger stadig ut nye arrangement på sine Facebooksider.

 

 

Har du behov for å kontakte oss i julen er vi tilgjengelig på telefonnummer
 815 22 113