Mikko Kokslien – hva betyr Blostrupmoen for meg?

Jeg har vært en del av Blostrupmoen siden 2010. Det har lært meg enormt mye. Først å fremst har folkene og miljøet lært meg å bry meg om andre mennesker. Jeg har nok alltid vært en som tenker på de rundt meg, men det Blostrupmoen har gitt meg av kunnskap om førstehjelp har gjort at jeg også tør å bry meg, om en ulykke skulle oppstå.
Jeg er stolt av å være en sertifisert kursinstruktør som holder kurs for Blostrupmoen. Det gir meg anledning til å koble av fra en ellers hektisk treningshverdag, samtidig som jeg formidler noe alle kan få nytte av. Det er en givende og nyttig oppgave.

Når jeg reiser rundt i verdenscupen er det mange som spør hvorfor jeg har streker på hjelmen.
Når jeg svarer at det er antall mennesker som er reddet på bakgrunn av hva min sponsor/samarbeidspartner gjør i det daglige, får jeg mange kommentarer av positiv karakter.
De syntes det er knallbra. Og jeg bærer den med stolthet! Det er et bevis på at kunnskap om førstehjelp og riktig utstyr faktisk gjør en forskjell.

Nå lader jeg opp til VM sesong med å trene godt og samtidig lære bort kunnskap og viktigheten av førstehjelp!

Med vennlig hilsen

Mikko Kokslien