Pressemelding:

Blostrupmoen Norge tar del i samfunnsdugnaden og utsetter sine kurs

11.03.2020 Blostrupmoen Norge AS er en av de ledende leverandørene i Norge når det gjelder kurs innen førstehjelp og bruk av hjertestarter. I vårt daglige virke treffer våre instruktører mange mennesker hver eneste dag gjennom hele uken. Styret og ledelsen i Blostrupmoen Norge vedtok tirsdag den 10.3 at vi må ta vårt samfunnsansvar og bli med i samfunnsdugnaden det er å hindre smittespredning i størst mulig grad.

På bakgrunn av dette er det besluttet at Blostrupmoen Norge utsetter alle planlagte kurs fra og med den 11.3 til smittespredning av Koronaviruset er under kontroll, og de nasjonale helsemyndigheter ikke lenger legger restriksjoner for større forsamlinger.

Dette er en tung beslutning å måtte ta, og det berører både kunder og ansatte, men vårt motto er «vi bryr oss» og det vil være feil signal å sende, om vi skulle reise rundt i Norge og lære bort førstehjelp og aktsomhet ved ulykker uten å ta hensyn til den smittesituasjonen som landet nå er i.

Alle de kunder som blir berørte av dette, er kontaktet eller vil bli kontaktet i nær fremtid for en nærmere avklaring av situasjonen. De vi har vært i kontakt med så langt har utvist god forståelse for vår beslutning og forstår at vi kun ønsker det beste for våre kunder og deres ansatte, samt våre egne ansatte.

Spørsmål vedrørende dette kan stilles til styreleder Henning Myrer på epost: hm@skogengroup.no eller på telefon: 93643522

Vårt kundesenter og servicemedarbeidere er fortsatt i drift og vi er tilgjengelig for å kunne yte den hjelpen våre kunder måtte trenge, både gamle og nye.

Kundesenteret kan du treffe på telefonnummer 815 22 113 eller e-post: kundesenter@blostrupmoen.no

Mvh
Henning Myrer
Styreleder
Blostrupmoen Norge

Kontaktskjema

GK inneklima, NBF, Krefforeningen, Norsk Sykepleierforbund, Nordisk film kino
×

Handlekurv