Våre kunder har reddet minst 50 menneskeliv

Norsk Sykepleier forbund

Hjertestartere er sentralt plassert flere steder i lokalet sammen med førstehjelpsutstyr. Samarbeidet med Blostrupmoen gir alle ansatte større trygghet. Vårt hjerte slår et ekstra slag sammen med Blostrupmoen!

Nordisk Film Kino

Nordisk Film Kino har gjennom flere år hatt et godt og nært samarbeid med Blostrupmoen. De har vært en solid leverandør av hjertestarter og tilhørende kurs. De har flinke og motiverende kursholdere som formidler budskap på en enkel og forståelig måte. Blostrupmoen strekker seg langt for å tilpasse seg bransjen vår, og de har utrolig bra kundeoppfølging ovenfor oss.

Kreftforeningen

Kunnskap og utstyr fra Blostrupmoen gir våre ansatte en ekstra trygghet i hverdagen. Samarbeidet gjør oss bedre forberedt til å håndtere kritiske situasjoner. I stedet kan vi konsentrere oss helt og fullt om det som er viktigst for oss - Nemlig Kreftsaken.

Atkins Norge

Tusen takk for førstehjelpskurset! Det var overraskende bra. Kurslederne var meget gode og at kurset har en utmerket miks av teori og praksis. Så takk så langt og vi er meget fornøyd med å ha en tegnet fast abonnement med dere slik at vi får disse oppfriskningskursene en gang i året.

×

Handlekurv

Nye kurs åpne for påmelding

Førstehjelp | FSE | Elsikkerhet bil

førstehjelpsinstruktør Elin Linnerud