Trenger dere smittevernutstyr?

Vi har mottatt forespørsler fra foretak og privatpersoner på om vi kan skaffe
smittevernutstyr.

Vårt søsterselskap Skogen Aid – også underlagt Skogen Group har mulighet til å skaffe større kvanta smittevernutstyr og Covid-19 tester for deres foretak.

 

Følgende smittevernutstyr kan bestilles:

·        Munnbind

·        Frakker

·        Beskyttelsesbriller

·        Engangshansker

·        Desinfiserende gel

·        Testkit Covid-19

·        m.m 

Smittevern, engangshansker, munnbind, covid 19

Er dette av interesse for deres foretak? Ta kontakt på hm@skogengroup.no for mer info eller bestilling.
Eller benytt vedlagte kontaktskjema.

Styreleder
Henning Myrer

Kontaktskjema

Blostrupmoen Norges tiltak for å minske spredning av Covid-19

Vi i Blostrupmoen Norge har som hovedfokus i disse dager å bidra i dugnaden for å minske spredning av coronaviruset. Selskapet følger alle råd fra Folkehelseinstituttet, og vi retter oss etter lover og regler fra direktorat og departement. Selskapet stanset tidlig all kursvirksomhet. Denne uken har vi utsatt alle besøk hos kunder og leverandører som ikke er nødvendig. Våre ansatte jobber fra hjemmekontor.

Registrer hjertestarteren din

I denne tiden oppfordrer vi alle våre kunder til å registrere og oppdatere sin hjertestarter på 113.no.
Vi vet at mange av dere har gjort det allerede. Dette er registeret som holder detaljert oversikt over hvor nærmeste hjertestarter befinner seg. Registeret er det eneste stedet som benyttes av AMK-sentralene (113) når det er en kritisk situasjon med mistanke om hjertestans. Dette er også en dugnadsinnsats. Dersom dere lurer på noe i denne sammenheng er det også bare å spørre med oss. NB! Vær klar over at du skal oppgi åpningstider for når hjertestarteren er tilgjengelig. Dette kan i disse tider være avvikende fra deres ordinære åpningstider, men det er enkelt å endre.

Kunde hos oss?

Videre tar vi ansvaret overfor deg som kunde på alvor. Vi vet at en operativ hjertestarter kan være livskritisk. Trenger du påfyll av førstehjelpsutstyr er det bare å ta kontakt.
Blostrupmoen har til enhver tid oversikt over når komponenter i hjertestartere må byttes ut. Derfor tar vi kontakt i forkant av at disse datoene nås. Dersom noe uforutsett skjer med hjertestarteren, den kommer i bruk eller kommer bort, er det bare å ta kontakt med oss. Vi har god tilgang på deler og hjertestartere.

Du som kunde kan nå oss på
tlf. 815 22 113, kundesenter@blostrupmoen.no eller ved å benytte kontakskjema under.

Kontaktskjema

Skogen Group

Blostrupmoen Norge AS er underlagt Skogen Group. Våre søsterselskaper driver virksomhet i spredt mangfold og på ulike plasser på Østlandet. Skogen Aid – Leverandør av førstehjelpsutstyr Blostrupmoen Bygg og Eiendom – Entreprenør (Råholt) Blostrupmoen Norge – Leverandør av førstehjelpskurs, hjertestartere og førstehjelpsutstyr Kontaktskjema kommer her
×

Handlekurv