Trygg og god sommer

Vi benytter den siste uka i juni til å ønske alle våre kursdeltakere, kunder og forretningsforbindelser en riktig god sommer.
Vi i Blostrupmoen Norge legger et spennende halvår bak oss og ser fram til å fortsette det gode arbeidet utover høsten.

Nye kurstilbud

Vår kurskatalog er i stadig utvidelse og vi har nå gleden av å starte påmeldingen til våre åpne førstehjelpskurs i Trondheim, Oslo, Bergen og Stavanger. Påmelding og mer info om de åpne kursene finner du her.

Til høsten lanserer vi også eget kurs for fallsikring, som blir et spennende tillegg i kurskatalogen vår, som i dag består av Blostrupmoens førstehjelpskursFSE-kurs og Livredning i vann.

Velkommen på kurs!

Sertifisering av instruktører

Alle våre instruktører gjennomførte i mai resertifisering som DHLR instruktører gjennom Norsk Resuscitasjonsråd (NRR) v/ Aage Karlsen. Våre instruktører må i likhet med våre egne kursdeltakere friske opp sine førstehjelpskunnskaper jevnlig. I tillegg til den obligatoriske delen fikk instruktørene en gjennomgang i hjerte- og lungerelaterte sykdommer, pedagogikk og en innføring i hjertestarterens analysekriterier.

Våre søsterselskaper

Blostrupmoen Norge AS er en del av Skogen Group og det skjer mye spennende i våre søsterselskaper.

I vår hadde vi gleden av å ønske velkommen til et nytt selskap: Skogen sikkerhet & service.

Skogen Coin lanserer i 2019 et spennende konsept for service og restaurantbransjen. Vi i Blostrupmoen Norge har fått være med på beta-testing av deres app som kommer på trappene i løpet av året.

50 liv reddet

En milepæl er nådd for oss i Blostrupmoen når vi nå kan telle minst 50 liv reddet av våre kunder. Vi er utrolig stolte over innsatsen rundt de som rammes av hjertestans utenfor sykehus, og stolte er vi av våre instruktører som brenner for å lære bort livreddende førstehjelpskunnskaper – det redder liv!


Hjertestarterregisteret 113.no

Vi anmoder alle våre kunder å registrere sin hjertestarter i Hjertestarterregisteret på www.113.no.  Registeret er driftet av NAKOS (Nasjonal kompetansetjeneste for prehospital akuttmedisin), og kan gjøres synlig for offentligheten, ambulansesentralen og i appen Hjelp 113 fra Norsk Luftambulanse.

Dugnaden sammen redder vi liv

I februar 2017 hadde prosjektet ‘Sammen redder vi liv’ oppstart. Bakgrunnen var at Helse- og omsorgsdepartementet i sitt tildelingsbrev for 2017 gav Helsedirektoratet følgende oppdrag:
Helsedirektoratet skal i tråd med anbefalingene i NOU 2015:17, utvikle en nasjonal førstehjelpsstrategi for livslang læring.  Målet med prosjektet er å øke overlevelsen ved hjertestans og andre akuttmedisinske tilstander utenfor sykehus i Norge.

Hos Blostrupmoen jobber vi med å gjøre våre kunder i stand til å levere livreddende førstehjelp ved å ha fokus på disse tre hovedfaktorene:

1. Kunnskap redder liv

2. Tilgjengelig hjertestarter som virker

3. Synlighet for personell ved alarmsentralen – registrere hjertestarter på 113.no

Først når alle faktorene er kvalitetssikret kan man med hånden på hjertet si at man er et fullverdig medlem av dugnaden ‘Sammen redder vi liv

Vi gir bort 5 førstehjelpskofferter!

Førstehjelpskofferter premie

Blostrupmoen deler ut 5 stk førstehjelpskofferter.
For å delta: Kommentér med en sommerhilsen –  «God sommer» eller lignende i Facebook-innlegget.
Vi trekker 5 heldige vinnere fredag 19. juli.

Lykke til!

Trygg sommer

Skal du feriere i Norge i sommer? 
Ta med deg gode råd om flåttbitthoggorm og hva du bør ha med deg i tursekken.


Har du behov for å kontakte oss i Blostrupmoen i sommerukene er vi alltid tilgjengelig på telefon 815 22 113 eller epost kundesenter@blostrupmoen.no 


Legevakt: 116 117

Ambulanse: 113


×

Handlekurv

Nye kurs åpne for påmelding

Førstehjelp | FSE | Elsikkerhet bil

førstehjelpsinstruktør Elin Linnerud