FSE-kurs

Vi tilbyr FSE-kurs

Bedriften må selv gjennomgå internkontrollforskriften og relevant spesialkompetanse de ansatte måtte trenge for spesifike arbeidsoppgaver. Dette i henhold til forskriften.

Er din bedrift lovpålagt årlig gjennomgang av FSE-kurs? Ønsker du å ligge i forkant av lovkrav eller har du ansatte som opererer maskiner og utstyr på en slik måte at dere ønsker et høyt fokus på sikkerhet?

Blostrupmoen tilbyr nå også FSE-Lavspent:  Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg – FSE – et fullverdig kurs for alle bedrifter som håndterer svakstrøm.

  • 4 timers varighet
  • Inntil 20 deltakere
  • Deltakere får kursbevis
  • Praktisk og teoretisk trening

Kurset er på 4 timer med gjennomgang av relevante paragrafer, gjennomgang av strømskader med fallskader og praktisk førstehjelp med HLR hvor bruk av hjertestarter er en del av den praktiske øvelsen.
Vi registrerer de ansatte og sørger for innmelding. Dere mottar dokumentasjon på hvem som har gjennomført kurset og vi lagrer også oversikten hos oss.

Vi tilbyr foreløpig ikke FSE på andre språk enn norsk, men dersom man ønsker det kan deler av innholdet oversettes. Forøvrig anbefaler vi at man laster ned relevant dokumentasjon på engelsk, polsk, litauisk osv.

Kurset avholdes i deres lokaler, evt. andre steder etter avtale.

Bedriften må selv gjennomgå internkontrollforskriften og relevant spesialkompetanse de ansatte måtte trenge for spesifike arbeidsoppgaver. Dette i henhold til forskriften.

Spar timer

FSE- og førstehjelpskurs i ett

Velkommen til et lærerikt og engasjerende kurs for deres ansatte.
Våre FSE-kurs gjennomføres i henhold DSBs retningslinjer.

Kontakt oss

For sertifisering av deres ansatte

Vi finner en løsning som passer deres virksomhet!

Lukk Meny