Hjertestarter

Hjertestarter operativ

Hjertestarter som alltid fungerer

Vi sørger for at dere har en operativ hjertestarter plassert hos dere. Gjennom vår avtaleløsning leier du hjertestarter med service inkludert.

Både batterier og elektroder skal byttes jevnlig på alle hjertestartere i markedet. Med vår avtale er det vi som har full kontroll på dette. Vi følger med og bytter elektroder og batteri etter gjeldende serviceintervall.

  • Installasjon av hjertestarter som monteres på vegg (inkl. skilting)
  • Årlig kontroll av montert utstyr
  • Årlig HMS-sertifikat for lokasjonen
  • Løpende serviceavtale med kostnadsfritt bytte av elektroder og batteri ved utløpsdato
  • Rådgivning for gode beredskapstiltak
  • Ved bruk byttes hjertestarter
  • Garanti på hjertestarteren følger serviceavtalen

Årlig servicebesøk

Oppdatert utstyr til enhver tid

Som en del av det årlige servicebesøket gjennomfører vi også en HMS-gjennomgang i deres lokaler, og kan tilby tilstrekkelig førstehjelpsutsyr, kunnskap og kompetanse. Et HMS-bevis utstedes bedriften i etterkant av servicebesøket.

Hjertestarter AED

Hjertestarterregisteret www.113.no: Vi anmoder alle våre kunder om å registrere sin hjertestarter i registeret som driftes as NAKOS. Plassering og tilgjengelig vil bli tilgjengelig for ambulansesentralen og Stiftelsen Norsk Luftambulanses app.

Styrket beredskap

Det stilles krav til deg som har utplassert en hjertestarter om at den til enhver tid skal være operativ og at brukere av denne har kunnskap om hvordan den brukes. Vi stiller oss bak Norsk Resucitasjonsråds anbefaling om årlig oppfriskning av bedriftens førstehjelpskunnskaper.

Akutt eller alvorlig sykdom rammer norske virksomheter på daglig basis. Den beste førstehjelpen er forebyggende arbeid. Å delta på bedriftens førstehjelpskurs årlig styrker beredskapen på arbeidsplassen, i arbeidstakerens hjem og der arbeidstakeren ellers måtte befinne seg (ute på veien, på fjellet).

Med kunnskapen som redder liv og operativt utstyr på plass bidrar dere til en tryggere arbeidsplass og lokalmiljø!

Kontakt oss

Tryggere arbeidsplass

Kontaktskjema

×
×

Handlekurv