Kontakt oss

Uansett stort eller lite spørsmål – våre ansatte er alltid tilgjengelig for å hjelpe deg. 

Adresse

Koloniveien, 2072 Dal

Ring oss

815 22 113

E-post

kundesenter(at)blostrupmoen(dot)no

Org.nr.

NO 918 399 046

Adresse

Koloniveien, 2072 Dal

Ring oss

815 22 113

Epost adresse

kundesenter(at)blostrupmoen(dot)no

Org.nr.

NO 918 399 046

instruktører

Armand Viik Blostrupmoen Norge AS

Armand Viik

Senior Instruktør

Med sin bakgrunn som lærer er Armands styrke å formidle kunnskapen på en engasjerende og enkel måte. Han står i tillegg på scenen som både stand-up komiker og skuespiller, og bruker sin erfaring herfra til å krydre kursene.

Bjørn Erik Bringslid Blostrupmoen Norge AS

Bjørn Erik Bringslid

Senior INSTRUKTØR Livredningsinstruktør

I tillegg til å levere ordinære førstehjelpskurs er Bjørn-Erik også sertifisert instruktør for livredning i vann. Han viser med enkle grep hva som skal til for å utgjøre en stor forskjell i en førstehjelpssituasjon.

Daniel Donborn Blostrupmoen Norge AS

Daniel Donborn

Senior Instruktør

Vår egen «super-svenske» – med et skyhøyt energinivå og fremragende kurs. Daniel gir deg et kurs og en opplevelse i ett.

Elin Linnerud Blostrupmoen Norge AS

Elin Linnerud

Senior Instruktør | Markedsansvarlig

Elin har en unik formidlingsevne som gjør hvert kurs spesielt – hun brenner for gode kursopplevelser.

Hun tar også del i bedriftens markedsføring.

Håvard Solstad Blostrupmoen Norge AS

Håvard Solstad

Senior instruktør | Fagansvarlig

Håvard har mer enn 15 års erfaring som instruktør i sikkerhetsbransjen, og over 20 års erfaring med førstehjelpskurs. Med god formidlingsevne og glimt i øyet sørger totningen for en fin balanse mellom alvor og humor på sine kurs.

Jon Bjørn Ofeigsson Blostrupmoen Norge AS

Jon Björn Ofeigsson

Senior Instruktør | Opplæringsansvarlig

Tidligere toppidrettsutøver fra Island gir deg et kurs med mye engasjement og innlevelse. Du glemmer ikke et kurs formidlet av Jon Björn.

Linn Lien Dalheim Blostrupmoen Norge AS

Linn Lien Dalheim

Senior instruktør

Linn tar med sin faglige tyngde fra helsevesenet og sin sprudlende personlighet inn på kursrommet. Hun er opptatt av å formidle fram de beste forutsetninger for å redde liv.

Per Gundersen Blostrupmoen Norge AS

Per Gundersen

Senior Instruktør

Per er den instruktøren med lengst fartstid hos oss. Han er opptatt av å gi kursdeltakerne «guts» og villighet til å gripe inn ved en skarp hendelse.
Han ufarliggjør førstehjelpen med sin brede kompetanse og erfaringer han har tatt med seg fra sine mange år i hjelpekorpset.

Steffen Stormo Stegavik Blostrupmoen Norge AS

Steffen Stegavik

Senior Instruktør

Steffen er håndballspiller, og har gjennom mange år i toppidretten mye kompetanse og erfaring å spille på. Han har pedagogisk bakgrunn og formidler kursene på en lettfattelig og engasjerende måte.

OL logo

Øyvind Lehre

instruktør

Øyvind har mange års erfaring fra servicebransjen. I instruktørrollen er han opptatt av å gi gode og enkle råd om førstehjelp. Hans trygge vesen setter et personlig preg på kurset.

servicetekniker

Joe Fredrik Hjelle Blostrupmoen Norge AS

Joe Fredrik Hjelle

Servicetekniker

Joe Fredrik er vår svært trivelige servicetekniker som sørger for at kunden kan være trygg på at man har relevant utstyr som alltid er i orden.

kundesenteret

Benedikte Skjærvik Blostrupmoen Norge AS

Benedikte Skjærvik

Salgsrådgiver

Benedikte har mange års erfaring fra hotell- og servicebransjen. Hun er opptatt av at en hver bedrift skal være godt rustet for hvilken som helst situasjon som kan oppstå og med smittende humør og nøyaktighet finner hun en løsning som passer deres bedrift eller organisasjon.

Hedi Kristensen Jødahl Blostrupmoen Norge AS

Heidi Kristensen Jødahl

KEY ACCOUNT MANAGER

Heidi har lang og bred bakgrunn innen rådgivning og salg. Hun er en positiv og glad dame som alltid bestreber seg på å gi sine kunder de løsninger som er helt riktig for deres bedrift. Ærlig rådgivning er viktig for henne og du vil bli svært godt tatt vare på av Heidi gjennom prosessen.

Mann

Morten Skaar

Salgsrådgiver
Mann

Vetle Roland Talley

Salgsrådgiver
Vetle brenner for gode kundeopplevelser og langsiktige kundeforhold. Med en målrettet og ambisiøs innstilling sørger han for de riktige løsningene for din arbeidsplass.

administrasjonen

Gunn Marti Stenvoll Blostrupmoen Norge AS

Gunn Marit Stenvoll

Operativ leder

Gunn Marit koordinerer gjennomføring av alle aktiviteter for vår kundemasse. Herunder organisering av internt personell som leverer Blostrupmoens tjenester. Det gjør hun med nitidig presisjon og med glimt i øyet.

Hans Georg Selmer Blostrupmoen Norge

Hans Georg Selmer

Produkt/IT/kontraktsansvar

Tilrettelegger og forbedrer systemer og prosesser for alle ansatte i Blostrupmoen-konsernet. Mange års erfaring innen IT og produktutvikling.

Jan Erik Halvorsen Blostrupmoen Norge AS

Jan Erik Halvorsen

daglig leder

Med sin bakgrunn fra salg, salgsledelse og ledelse hos ledende IT-selskaper, skal Jan Erik lede videreutviklingen av Blostrupmoen Norge. Han er overbevist om at en verdibasert prestasjonskultur er fundamentet for suksess fremover. «Vi skal hver dag strekke oss for våre eksisterende og nye kunder. Kunnskap, engasjement og smil på veien skal smitte over slik at våre kunder skal vi bli i enda bedre stand til å redde liv!»

Nina Cecilie Selmer Blostrupmoen Norge AS

Nina C. Selmer

Økomomidirektør

Nina har økonomisk oversikt over våre kunder og innkjøpsavtaler og forvalter dette gjennom et blidt ansikt og en perfeksjonert nøyaktighet.

Sigbjørn Ringvoll Blostrupmoen Norge AS

Sigbjørn Ringvold

regnskapssjef

Vår eminente regnskapssjef som med stødig hånd fører og gjennomarbeider våre økonomiske disposisjoner. 

Silje Solem Blostrupmoen Norge AS

Silje Solem

Administrasjonssekretær

Silje hjelper deg med faktureringsspørsmål og avtaleforhold. Rådgir deg på en hyggelig måte, og finner de beste løsningene for et godt samarbeid.

Tine Oskarsen

Tine Engebretsen

Servicekoordinator

Tine holder orden på alle våre servicekunder og sikrer at våre medlemmer har hjertestartere som alltid virker gjennom koordinering av servicevirksomheten.

Hilde Hessen Blostrupmoen Norge AS

Hilde Hessen

instruktør | Servicekoordinator

Hildes mangeårige erfaring fra helsevesenet legger grunnlaget for hennes tilnærming av instruktørrollen. Hun er også en viktig ressurs for  vår serviceavdeling og sørger for at utplassert utstyr til enhver tid er komplett og operativt.

Denne nettsiden bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse.