Kontakt oss

Kontaktskjema

GK inneklima, NBF, Krefforeningen, Norsk Sykepleierforbund, Nordisk film kino

Instruktører

Instruktørene er de som hjelper dere på veien til å gjøre arbeidsplassen enda sikrere!

Jon Björn Ofeigsson
Jon Björn Ofeigsson
Senior Instruktør | Opplæringsansvarlig

Tidligere toppidrettsutøver fra Island gir deg et kurs med mye engasjement og innlevelse. Du glemmer ikke et kurs formidlet av Jon Björn.

Bjørn-Erik Brinslid
Bjørn Erik Bringslid
Senior Instruktør | Livredningsinstruktør

I tillegg til å levere ordinære førstehjelpskurs er Bjørn-Erik også sertifisert instruktør for livredning i vann. Han viser med enkle grep hva som skal til for å utgjøre en stor forskjell i en førstehjelpssituasjon.

Daniel Donborn
Daniel Donborn
Senior Instruktør

Vår egen «super-svenske» – med et skyhøyt energinivå og fremragende kurs. Daniel gir deg et kurs og en opplevelse i ett.

Armand Viik
Armand Viik
Senior Instruktør

Med sin bakgrunn som lærer er Armands styrke å formidle kunnskapen på en engasjerende og enkel måte. Han står i tillegg på scenen som både stand-up komiker og skuespiller, og bruker sin erfaring herfra til å krydre kursene.

Linn Lien Dalheim
Linn Lien
Senior Instruktør

Linn tar med sin faglige tyngde fra helsevesenet og sin sprudlende personlighet inn på kursrommet. Hun er opptatt av å formidle fram de beste forutsetninger for å redde liv.

Elin Linnerud
Elin Linnerud
Senior Instruktør | Markedsansvarlig

Elin har en unik formidlingsevne som gjør hvert kurs spesielt – hun brenner for gode kursopplevelser.

Hun tar også del i bedriftens markedsføring.

 

Per Gundersen
Per Gundersen
Senior Instruktør

Per er den instruktøren med lengst fartstid hos oss. Han er opptatt av å gi kursdeltakerne «guts» og villighet til å gripe inn ved en skarp hendelse.
Han ufarliggjør førstehjelpen med sin brede kompetanse og erfaringer han har tatt med seg fra sine mange år hjelpekorpset.

Håvard Solstad
Håvard Solstad
Senior Instruktør | Fagansvarlig

Håvard har mer enn 15 års erfaring som instruktør i sikkerhetsbransjen, og over 20 års erfaring med førstehjelpskurs. Med god formidlingsevne og glimt i øyet sørger totningen for en fin balanse mellom alvor og humor på sine kurs.

Steffen Stegavik
Steffen Stegavik
Senior Instruktør

Steffen er håndballspiller, og har gjennom mange år i toppidretten mye kompetanse og erfaring å spille på. Han har pedagogisk bakgrunn og formidler kursene på en lettfattelig og engasjerende måte.


Øyvind Lehre
Øyvind Lehre
Instruktør

Øyvind har mange års erfaring fra servicebransjen. I instruktørrollen er han opptatt av å gi gode og enkle råd om førstehjelp. Hans trygge vesen setter et personlig preg på kurset.

Serviceteknikere

Joe Fredrik Hjelle
Joe Fredrik Hjelle
Servicetekniker

Joe Fredrik er vår svært trivelige servicetekniker som sørger for at kunden kan være trygg på at man har relevant utstyr som alltid er i orden.

Kundesenteret

Heidi Kristensen Jødahl
Salgsrådgiver

Heidi har lang og bred bakgrunn innen rådgivning og salg. Hun er en positiv og glad dame som alltid bestreber seg på å gi sine kunder de løsninger som er helt riktig for deres bedrift. Ærlig rådgivning er viktig for henne og du vil bli svært godt tatt vare på av Heidi gjennom prosessen.

Lene Skjelin
Lene Skjelin
Salgsrådgiver

Lene har tidligere erfaring som kursinstruktør hos oss. Hun er opptatt av at dere skal ha de riktige forutsetninger for å redde liv og vil hjelpe dere med å skreddersy en løsning som passer deres bedrift eller organisasjon.

Benedikte Skjærvik
Benedikte Skjærvik
Salgsrådgiver

Benedikte har mange års erfaring fra hotell- og servicebransjen. Hun er opptatt av at en hver bedrift skal være godt rustet for hvilken som helst situasjon som kan oppstå og med smittende humør og nøyaktighet finner hun en løsning som passer deres bedrift eller organisasjon.

 

Jannicke Holen Hjemli
Salgsrådgiver

Administrasjonen

Jan Erik Halvorsen
Jan Erik Halvorsen
Daglig leder

Med sin bakgrunn fra salg, salgsledelse og ledelse hos ledende IT-selskaper, skal Jan Erik lede videreutviklingen av Blostrupmoen Norge. Han er overbevist om at en verdibasert prestasjonskultur er fundamentet for suksess fremover. «Vi skal hver dag strekke oss for våre eksisterende og nye kunder. Kunnskap, engasjement og smil på veien skal smitte over slik at våre kunder skal vi bli i enda bedre stand til å redde liv!»

Hans Georg Selmer
Produkt/IT/kontraktsansvarlig
Tilrettelegger og forbedrer systemer og prosesser for alle ansatte i Blostrupmoen-konsernet. Mange års erfaring innen IT og produktutvikling.

Nina Cecilie Selmer
Nina C. Selmer
Økonomidirektør
Nina har økonomisk oversikt over våre kunder og innkjøpsavtaler og forvalter dette gjennom et blidt ansikt og en perfeksjonert nøyaktighet.


Gunn Marit Stenvoll
Gunn Marit Stenvoll
Operativ Leder
Gunn Marit koordinerer gjennomføring av alle aktiviteter for vår kundemasse. Herunder organisering av internt personell som leverer Blostrupmoens tjenester. Det gjør hun med nitidig presisjon og med glimt i øyet.


Tine Oskarsen
Tine Engebretsen
Servicekoordinator
Tine holder orden på alle våre servicekunder og sikrer at våre medlemmer har hjertestartere som alltid virker gjennom koordinering av servicevirksomheten.


Sigbjørn Ringvoll
Sigbjørn Ringvoll
Regnskapssjef | Styremedlem
Vår eminente regnskapssjef som med stødig hånd fører og gjennomarbeider våre økonomiske disposisjoner. Sigbjørn er også styreleder for Blostrupmoen Norge AS.Silje Solem
Silje Solem
Administrasjonssekretær

Silje hjelper deg med faktureringsspørsmål og avtaleforhold. Rådgir deg på en hyggelig måte, og finner de beste løsningene for et godt samarbeid.

Hilde Hessen
Hilde Hessen
Servicekoordinator | Instruktør
Hilde er vårt nye tilskudd på serviceavdelingen og skal sørge for at utplassert utstyr til enhver tid er komplett og operativt. Hennes mangeårige erfaring fra helsevesenet legger grunnlaget for hennes tilnærming av instruktørrollen.