Karriere i Blostrupmoen

Søk jobb som salgsrådgiver hos Blostrupmoen Norge

LEDIG STILLING:

Account Manager / Telefonselger

Close-up shot of a group of colleagues going through paperwork together in the office

LEDIG STILLING:

Salgs- og
markedskoordinator

Blostrupmoen_web copy

LEDIG STILLING:

Kursinstruktør

Blostrupmoen Norge AS er i dag en del av Skogen Group. Vi er totalt 25 ansatte som daglig jobber for den enkle visjon om at kunnskap redder liv. Altfor mange i Norge dør unødig av hjertestans, og det gjør vi noe med. Gjennom økt kunnskap bygger vi lokal beredskap og kompetanse når minuttene teller. Blostrupmoen Norge AS har levert førstehjelpskurs og hjertestartere til bedriftsmarkedet siden 2006.

Vi kurser årlig over 1000 lag, foreninger og bedrifter over hele Norge. All aktivitet organiseres fra vår administrasjon ved Gardermoen.
Siden oppstarten har vi utvidet kurskatalogen og tilbyr nå også FSE-kurs og kurs for livredning i vann, fallsikring og el-sikkerhet bil.

Våre dedikerte ansatte sørger for operativt utstyr utplassert, årlig gjennomføring førstehjelpskurset og gir gode forutsetninger for å redde liv.

En viktig arbeidsplass

Siden oppstarten i 2006 har våre kunder bidratt til å redde mer enn 50 liv.

53 ganger har vi fått direkte tilbakemelding fra våre kunder om at de tok i bruk førstehjelpskunnskapene og hjertestarteren og at bidro til å redde livet til en kollega, kunde eller besøkende på arbeidsplassen – og vi teller fortsatt!