blostrupmoen ansatte

Karriere hos Blostrupmoen Norge AS

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Epost

Blostrupmoen Norge AS er i dag en del av Skogen Group. Vi er totalt 30 ansatte som daglig jobber for den enkle visjon om at kunnskap redder liv. Altfor mange i Norge dør unødig av hjertestans, og det gjør vi noe med. Gjennom økt kunnskap bygger vi lokal beredskap og kompetanse når minuttene teller. Blostrupmoen Norge AS har levert førstehjelpskurs og hjertestartere til bedriftsmarkedet siden 2006.

Vi kurser årlig over 1000 lag, foreninger og bedrifter over hele Norge. All aktivitet organiseres fra vår administrasjon ved Gardermoen.
Siden oppstarten har vi utvidet kurskatalogen og tilbyr nå også FSE-kurs og kurs for livredning i vann, fallsikring og el-sikkerhet bil.

Våre dedikerte ansatte sørger for operativt utstyr utplassert, årlig gjennomføring førstehjelpskurset og gir gode forutsetninger for å redde liv.

Vi har for tiden ingen ledige stillinger. Ønsker du likevel ta kontakt kan spørsmål rettes til daglig lederJan Erik Halvorsen.

En viktig og trivelig arbeidsplass

Siden oppstarten i 2006 har våre kunder bidratt til at mer enn 50 liv er reddet.
51 ganger har vi fått direkte tilbakemelding fra våre kunder om at de tok i bruk førstehjelpskunnskapene og hjertestarteren og at bidro til å redde livet til en kollega, kunde eller besøkende på arbeidsplassen – og vi teller fortsatt!

Denne nettsiden bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse.

Denne nettsiden bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse.