Hjertebloggen

Blostrupmoens kanal for faglig innhold, nyhetsartikler, produktnyheter og tips- og råd om hjertestarter og førstehjelpskurs.

Velg
hjertekompressjon
Hjertestans

Våre løsninger har reddet 56 liv

I forrige uke fikk en mann i førtiårene hjertestans på trening. Livet hans ble reddet av en modig kamerat og en ansatt ved treningssenteret som raskt iverksatte Hjerte-lunge-redning (HLR) og koblet på hjertestarter fra Blostrupmoen.

Les artikkel
Førstehjelp ved idrettsskader
Hjertestans

Har reddet 55 liv

Forrige uke falt en ung mann om med hjertestans på et idrettsanlegg i midt-Norge. Klubbens fokus på beredskap og førstehjelp reddet livet hans.

Les artikkel
Hjertestans

Reaksjoner etter EM kampen

Den dramatiske hendelsen under fotball EM som heldigvis endte bra, har hatt en positiv effekt når det kommer til folks oppmerksomhet på både hjertestarter og kunnskap om førstehjelp.

Les artikkel
Hjertestans

Hvorfor hjertestarter?

Selv etter to tiår med hjertestartere tilgjengelig for «mannen i gata», er mange fortsatt ikke klar over hvor avgjørende en hjertestarter er når en akutt hjertestans inntreffer.

Les artikkel
hva koster en hjertestarter
Hjertestarter

Er hjertestarteren din tilgjengelig?

I anledning Verdens hjerte- og lungeredningsdag den 16. oktober ønsker vi å minne om viktigheten at din hjertestarter er operativ og tilgjengelig når alvoret inntreffer – det bidrar til å

Les artikkel

Jobbe hos oss?

Bli med på laget – bli med å redde liv! Vi søker etter salgsrådgivere med vinnervilje og pågangsmot som kan være med å videreutvikle laget.

Les artikkel
Livredning i vann

Dette gjør du ved drukningsulykke

Hittil i år har 28 mennesker mistet livet i drukningsulykker her til lands. Det er det samme antallet som i fjor – og fortsetter trenden blir drukningstoppen i juli/august. Share on

Les artikkel
toddler in dangeours situation at home
Nyheter

Til deg med ansvar for barn

Er du trygg på å håndtere en akutt skade eller sykdom på et barn?
Veldig mange av oss står ansvarlig for helsa og sikkerheten til egne eller andres barn.

Les artikkel