Hjertebloggen

Blostrupmoens kanal for faglig innhold, nyhetsartikler, produktnyheter og tips- og råd om hjertestarter og førstehjelpskurs.

Velg
Livredning i vann
Aktuelt

Har reddet 57 liv!

Denne helgen ble svært dramatisk i en svømmehall på Østlandet, da et lite barn ble funnet livløs i bassenget. Det ble raskt varslet, igangsatt hjerte- og lungeredning og koblet på en av våre hjertestartere. Et liv ble reddet den dagen, av ansatte som visst hva de skulle gjøre!

Les artikkel
Kunnskap redder liv. hjertestarter og hjerte-lunge-redning
Aktuelt

Den globale hjertestarterdagen

Hjertestarterdagen er opprinnelig et europeisk initiativ fra ERC for å skape mer oppmerksomhet rundt hjerte- og lungeredning (HLR) samt kunnskap om bruk av hjertestartere.
Blostrupmoen Norges visjon er: Kunnskap Redder Liv
Vi har gitt det norske folk livreddende kunnskap siden 2006.
Snakk med oss om førstehjelpskurs og hjertestartere, så skreddersyr vi en løsning for deg og bedriften din.

Les artikkel
Hjelperne i Bergen by
Aktuelt

Vi støtter den frivillige organisasjonen Hjelperne i Bergen!

Blostrupmoen Norge AS har fornyet avtalen med den frivillige organisasjonen Hjelperne i Bergen by. Vi er glade for at det finnes mennesker som vier sin tid til å hjelpe andre. Derfor bidrar Blostrupmoen med livreddende kunnskap i form av førstehjelpskurs, hjertestarter og førstehjelpsutstyr slik at de frivillige er bedre rustet om noe alvorlig skulle skje.

Les artikkel
hjertekompressjon
Hjertestans

Våre løsninger har reddet 56 liv

I forrige uke fikk en mann i førtiårene hjertestans på trening. Livet hans ble reddet av en modig kamerat og en ansatt ved treningssenteret som raskt iverksatte Hjerte-lunge-redning (HLR) og koblet på hjertestarter fra Blostrupmoen.

Les artikkel
Førstehjelp ved idrettsskader
Hjertestans

Har reddet 55 liv

Forrige uke falt en ung mann om med hjertestans på et idrettsanlegg i midt-Norge. Klubbens fokus på beredskap og førstehjelp reddet livet hans.

Les artikkel
Hjertestans

Reaksjoner etter EM kampen

Den dramatiske hendelsen under fotball EM som heldigvis endte bra, har hatt en positiv effekt når det kommer til folks oppmerksomhet på både hjertestarter og kunnskap om førstehjelp.

Les artikkel
Hjertestans

Hvorfor hjertestarter?

Selv etter to tiår med hjertestartere tilgjengelig for «mannen i gata», er mange fortsatt ikke klar over hvor avgjørende en hjertestarter er når en akutt hjertestans inntreffer.

Les artikkel