Livredning i vann

Har reddet 57 liv!

Denne helgen ble svært dramatisk i en svømmehall på Østlandet, da et lite barn ble funnet livløs i bassenget.

 

Facebook
LinkedIn
Email

Dyktige ansatte visste hva de skulle gjøre!

De ansatte ved svømmehallen er godt drillet på hva de skal gjøre om ulykker skulle skje. Det vi øver på blir vi gode i! Det ble raskt varslet, hjerte- og lungeredning ble igangsatt og en av våre hjertestartere ble koblet på. Et liv ble reddet den dagen, av ansatte som visst hva de skulle gjøre!

«Jeg sitter her med tårer i øynene etter å ha snakket med kunden vår. Alt ble gjort raskt og riktig, og barnets liv ble reddet ved resolutt handling fra de ansatte kombinert med operativ hjertestarter fra oss. De ansatte fikk ros fra redningsmannskapene for flott utført jobb.» sier Gunn Marit Stenvoll, operativ leder i Blostrupmoen Norge AS

Blostrupmoen selger deg ingen hjertestarter uten oppfølging!

Vi tar fullt og helt ansvaret for at hjertestarteren din er operativ til enhver tid. Vi tar service og sjekker at batteri og elektroder fungerer som det skal. Vi kurser alle dine ansatte, kollegaer, lagkamerater, familiemedlemmer og venner i livreddende førstehjelp og i bruk av hjertestarter. Med denne kunnskapen er de godt rustet og har mot nok til å hjelpe om en situasjon skulle oppstå.

Les mer om hjertestarterne våre HER

Du finner din nærmeste hjertestarter HER

Slik utfører du hjerte- og lungeredning!

Trenger idrettslaget, bedriften, eller organisasjonen din en hjertestarter eller et førstehjelpskurs? Kontakt oss så skreddersyr vi en løsning for dere!

Les flere blogginnlegg

Mange mennesker som står i klynge å danser. Hender i været og sterkt motlys
Aktuelt

Kjære russ – ta vare!

Russetiden kan være fantastisk! For noen inneholder den mye fest, moro, alkohol og andre rusmidler. Da gjelder det å ta vare på hverandre.

Les mer
En person går på langrennski på fjellet, sola skinner
Førstehjelp

Sikkerhet på påskefjellet

Påskefjellet byr på vakker natur og mange eventyr, men kan også by på utfordringer som krever rett utstyr og kunnskap om førstehjelp.

Les mer