Kunnskap redder liv

Siden 2006 har vi jobbet med drivkraften at kunnskap redder liv. God kunnskap om førstehjelp, villighet til å bry seg og guts til å hoppe i det forblir våre viktigste læremål i Blostrupmoens førstehjelpskurs. Våre kunder er spredt over hele landet og representerer alle bransjer og er i likhet med oss opptatt av kunnskapen som redder liv. Vi legger mye ære og stolthet i jobben vi gjør – for vi vet at det utgjør en forskjell.

Hittil har Blostrupmoens hjertestarter bidratt til at minst 46 liv er reddet. Hvor mange liv våre kunder/kursdeltakere har reddet utover dette vet vi ikke.
Å bidra med å redde liv skaper ringvirkninger: et familiemedlem får feire jul med familien, en arbeidskollega er tilbake på kontoret eller fotballaget forblir fulltallig. Takket være kunnskapen vi alle bærer med oss.

Kunnskapen som redder liv handler ikke bare om den hjelpen vi yter når ulykken er ute, men det handler også om hvordan vi kan unngå at slike hendelser inntreffer. Den beste førstehjelpen er forebygging. Forebygging handler også om bevisstgjøring rundt hvordan en unngår at ulykker skjer i hjemmet eller på arbeidsplassen og hva slags utstyr man har tilgjengelig for å begrense skadeomfang på mennesker og eiendom.
Vi vil takke alle våre kunder og kursdeltakere for å delta i den samfunnsdugnaden det er å lære seg førstehjelp.
Vi har det siste året utvidet vår kurskatalog og tilbyr nå også kurs for livredning i vann og FSE-kurs, i tillegg til vårt mest populære kurs i førstehjelp med bruk av hjertestarter. Våre ivrige og engasjerte instruktører ser frem til å holde det årlige kurset hos dere.

Blostrupmoen.no i ny drakt
Vi er stolt over å kunne presentere vårt nye nettsted i ny drakt på tampen av året. Blostrupmoen.no skal være en plattform for besøkende for å lære om hvem vi i Blostrupmoen er og hva vi driver med. Som den eldste aktøren på markedet er vi opptatt av å skape nye bekjentskaper samtidig som vi ønsker å ta vare på de vi allerede har.
Tusen takk til Skogen Coin for levering av ny hjemmeside til oss i BlostrupmoenNorge !

Previous
Next